Sport

Jović i zvanično fudbaler Ajntrahta

Njemački klub Ajntraht iz Frankfurta danas je otkupio ugovor Luke Jovića iz Benfike te je srpski napadač potpisao ugovor do 2023. godine s klubom u kojem trenutno igra.

Jović se već sada nalazi na listi želja mnogih evropskih velikana i gotovo izvjesno će napustiti njemački klub u narednom prijelaznom roku. Njegov otac je nedavno rekao da Luka sigurno neće u Barselonu jer tamo ne želi da sjedi na klupi.

Srpski napadač je 2017. godine kao 19-godišnjak prešao iz Benfike na pozajmicu u Frankfurt, a danas je njegov ugovor otkupljen. Još uvijek nije poznat tačan iznos koliko je njemački klub platio Benfiki, a pominje se cifra između 6 i 12 miliona evra.

“Napredak Luke Jovića nas je veoma obradovao. Njegov otkup se ni u jednom trenutku nije doveo u pitanje. On je igrač izuzetnih sposobnosti. Važno nam je to što smo ga vezali za naš klub”, istakao je sportski direktor Fredi Bobić.

Ajntraht bi već na ljeto mogao znatno da zaradi na ime transfera Jovića jer su interes za njegov potpis pokazali brojni evropski klubovi, a on je u ovoj sezoni odigrao 27 utakmica i postigao je 17 pogodaka uz šest asistencija.

(Klix.ba)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!