Hronika

Tek na sahrani shvatili da je ubijena

Mate I. (61) iz Orašja uhapšen je zbog sumnje da je bombom slučajno ubio vanbračnu suprugu Mandu G.

Ovaj nevjerovatni događaj odigrao se u selu Ugljare, a otkriven je sasvim slučajno i to kada su pripremali tijelo za sahranu.

Loading...

Prema nezvaničnim informacijama, Mate se posvađao sa djecom vanbračne supruge, te je izašao u dvorište kuće i iz ljutnje bacio bombu.

-Poslije eksplozije jedan geler je prošao kroz prozor i pogodio nesretnu ženu dok je ležala na krevetu u ljetnjoj kuhinji. Manda izgleda da nije ni osjetila da je povrijeđena – ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, žena se kasnije počela žaliti da je nešto „probada“ u stomaku i odvezli su je u bolnicu u Orašju.

– Manda je oko tri časa iza ponoći dovezena u bolnicu sa bolovima, a ni ona ni ljekari nisu slutili o čemu je riječ. Samo pola časa nakon što je dovezana, ona je preminula – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Kako ljekari ništa nisu sumnjali, nije rađena ni obdukcija tijela, već su ga predali porodici kako bi organizovali sahranu.

Kada su žene krenule da peru tijelo primjetile su ranu na stomaku i odmah o svemu obavijestile policiju.

– Policija je odmah izašla na lice mjesta i utvrdila da je povredu zadobila nakon što je eksplodirala bomba u dvorištu kuće – potvrđeno je u policiji.

Inspektori su pitali šta se dešavalo u dvorištu i kada su im ispričali, odmah su lisice na ruke stavili suprugu ubijene žene. On se juče nalazio na kriminalističkoj obradi u policiji.

Izvor blizak istrazi rekao je da će biti obavljena detaljnija istraga, ali da za sada misle da Mate nije imao namjeru da ubije suprugu.

– Prvi rezultati istrage ukazuju na to da mu nije bila namjera da nekog ubije, već je iz afekta bacio bombu, ne sluteći da će jedan geler probiti prozor i ubiti njegovu suprugu – pojašnjava naš sagovornik.

On je dodao da će poslije vještačenja biti poznato da li je ova njegova priča tačna, a tužilac će poslije ispitivanja osumnjičenog odlučiti da li će mu predložiti pritvor.

Bomba ostala iz rata

Jedan od komšija ispričao je da poznaje supružnike i da su bili u dobrim odnosima.

– Mate i Manda žive u istoj kući. Međutim, vjerovatno zbog vrućine, žena je otišla i legla da spava u dvorišnoj zgradi. Kada se posvađao sa njenom djecom on je bacio bombu, koja mu je ostala vjerovatno iz rata – rekao je jedan od komšija.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!