BanjalukaDruštvo

EPILOG, FJUŽNA PRUGA I KOB na 5. jubilarnoj banjalučkoj motorijadi Moto kluba ISTOK!

Peta, jubilarna motorijada, održaće se poslednjeg vikenda u julu, od 26. do 28.7.2019. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a potvrđeni su nastupi bendova EPILOG, FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET i KOB!

Obećali smo mnogo dobrog rock'n'roll-a i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 sati žive svirke, a počinjemo sa najavom nastupa bendova Epilog, Fjužna pruga i KOB!

Kragujevačka petorka EPILOG, predvođena glavnim autorom i gitaristom Draganom Uroševićem Urošem, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači, stiže na banjalučku motorijadu kako bi promovisali album Nova Tempore kojeg krase odlični singlovi ali i duet sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pjesmu “Sneg”. Radi se o kvalitetnoj muzičkoj postavi koja na Kastel stiže sa željom da prenese dio bogatog muzičkog iskustva i podjeli vanserijsku energiju kroz moćne gitarske rifove i rock'n'roll zvuk!

Fjužna pruga će se posjetiocima banjalučke motorijade predstaviti sa classic rock oktetom, odnosno gudačkoj osmorci i Sanji Zeljković na klaviru. Riječ je o jedinstvenom konceptu koji promoviše simfoni rock kao žanr ali i donosi u novom ruhu neke od najpoznatijih rock izdanja najprepoznatljivijih svijetskih izvođača! Fjužna pruga je relativno mlad bend, koji je nastao u Banjaluci tokom prošle godine ali koji je jedan od najtraženijih muzičkih sastava u BiH. Kraljevi fuzije ne libe se probiti sve termine za svirku, nerijetko pružajući publici i nekoliko sati svirke u komadu, što je jasna potvrda da se radi o itekako kvalitetnim muzičarima koji vole to što rade!

Iz Kostajnice na binu banjalučke motorijade stiže bend KOB koji osim autorskih izdanja svira i izvodi i neke od najvećih savremenih rock i heavy pjesama, a njihov zvuk naginje ka jačim rifovima i pratično Heavy Metal zvuku. Jedan su od bendova čija muzika sve više dobija na popularnosti i van BiH, a originalni pristup, vrhunski zvuk i mnogo pozitivne energije su odlike koje prate ovu muzičku trojku!

Kraj jula na tvrđavi Kastel je dakle rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama, a ako je suditi po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Spremite se za 5. BANJALUČKU MOTORIJADU MOTO KLUBA ISTOK!

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!