Društvo

Lukač: Zalagaću se da svaki svršeni student nađe svoje mjesto u MUP-u

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da će se zalagati da svaki svršeni student ove visokoobrazovne ustanove nađe svoje mjesto u MUP-u Srpske.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas, tokom razgovora sa dekanom Fakulteta bezbjednosnih nauka u Banjaluci Predragom Ćeranićem i predstavnicima Studentske organizacije ovog fakulteta, da će se zalagati da svaki svršeni student ove visokoobrazovne ustanove nađe svoje mjesto u MUP-u Srpske.

Ćeranić i predstavnici Studentske organizacije pohvalili su saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova i Fakulteta bezbjednosnih nauka, konstatujući da se transformacija Visoke škole unutrašnjih poslova u Fakultet bezbjednosnih nauka pokazala opravdanom, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Loading...

Predstavnici Studentske organizacije Anastasija Ćućun, Duško Baškalo i Petar Marić iznijeli su ministru inicijative koje se odnose na saradnju Ministarstva i ovog fakulteta u smislu obuka i usavršavanja za studente.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!