Privreda

Prezentacija poziva za dodjelu bespovratnih sredstava

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Gradska razvojna agencija Banja Luka i Univerzitet za poslovne studije organizuju prezentaciju 3. Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će biti održana u srijedu 28. novembra u 11:00 časova u Banjoj  Luci,  u sali Univerziteta za poslovne studije – UPS (ulica Jovana Dučića 23a).

Prezentacija će dati osnovne smijernice o uslovima prijave, te pojasniti korake za on-line prijavu. Na kraju će učesnici imati priliku da postave konkretna pitanja koja su u interesu njihove prijave.

Gradska razvojna agencija će potencijalnim aplikantima pružiti tehničku podršku u pripremi projekata.

Prisustvo prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 26. novembra 2018. godine na i-mejl: [email protected] ili na: [email protected], za poslovne subjekte iz Banje Luke.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!