Politika

Čubrilović: Narodna skupština otvorena za saradnju sa studentima

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je republički parlament otvoren za saradnju sa studentima koji žele da se informišu o radu ove institucije.

– Za inicijative i ideje studenata smo otvoreni i spremni za saradnju, a pogotovo sa mladim i obrazovanim ljudima – rekao je novinarima Čubrilović nakon što se u Narodnoj skupštini obratio studentima pravnih fakulteta iz Kosovske Mitrovice, Istočnog Sarajeva i Banjaluke.

Student Pravnog fakulteta u Istočnom Sarajevu Dušan Simanić zahvalio je rukovodstvu Narodne skupštine što je studente informisalo o radu najviše zakonodavne institucije u Srpskoj.

Predsjednik Parlamenta Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Marko Tomašević kaže da je saradnja studenata iz Srpske i Srbije značajna za sticanje novih znanja.

On je izrazio uvjerenje da će uspješna saradnja biti unapređivana.

Predsjednik Studentskog saveza Pravnog fakulteta u Banjaluci Marko Malčić rekao je da saradnja pravih fakulteta iz Srpske i Srbije višegodišnja i da će biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.

(SRNA)

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!