Politika

Stevandić novinarima pokazao ko mu prijeti i pokazao prepisku s Facebooka (FOTO)

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić održao je konferenciju za medije na kojoj je komentarisao trenutnu političku situaciju, ali i prijetnje koje su upućene njemu, predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, predsjednici RS Željki Cvijanović iministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču.

On je rekao da je locirana osoba iz Belgije koja mu je uputila uvredljive i prijeteće poruke.

Stevandić je takođe pokazao i poruke koje je primio na društvenoj mreži Facebook.

Komentarišući zabranu pripadnicima policije RS da štite Dodika, predsjednik Ujedinjene Srpske je rekao da se to može protumačiti kao pokušaj stvaranja krize.

“Ovo je nezabilježeno i poruke koje mi u RS možemo razumjeti samo kao pokušaj stvaranja kriza. Svaki predstavnik iz RS bi bio ugrožen. Još nema odgovora na pokušaj ubistva gospodina Vučića, a ugrozile su ga slične agencije”, kazao je Stevandić.

Dodao je da se stvara “medijska haranga protiv Dodika”.

“Moguće da se sve ovo radi u jednoj drugoj vrsti koordinacija, od SZP do ostataka AID-a. Rješenja postoje, prvo da oni koji su odgovorni za ovakve postupke podnesu ostavke. Gospodin Vilić bi trebalo da bude smijenjen preko Odbora za nadzor nad radom policijskih tijela. Sada nema ko da vrši neke vrste promjena i nadzora, a ja mislim da bi bilo dobro da se svi dozovu pameti”, dodao je Stevandić.

On je dodao da se Dodiku onemogućava da radi svoj posao.

“Gospodin Dodik se onemogućava da radi svoj posao, njegova bezbjednost je ugrožena a na neki način se pokušava spriječiti izborni rezultat. Moja poruka je da se manu uzaludnog posla, mi u RS smo spremni da razotkrijemo svaku vrstu sumnjivih radnji”, rekao je Stevandić.

Izvor
N1
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!