Banjaluka

Crveni krst želi javnu kuhinju i na Starčevici

Grad Banjaluka je sa 382.000 KM podržao rad Javne kuhinje Crvenog krsta, u kojoj se šest dana u sedmici, pripremaju obroci za 440 građana iz socijalno najugroženijih kategorija odabranih prema kriterijumima Centra za socijalni rad.

Načelnica Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Natalija Trivić, posjetila je danas Gradsku organizaciju Crvenog krsta i istakla njen značaj u pružanju usluge javne kuhinje.

– Veoma je važno da Grad obezbijedi uslugu javne kuhinje za najugroženije stanovnike, a Crveni krst je primjer partnera koji svojim kapacitetima može da odgovori potrebama ove kategorije građana – naglasila je Trivićeva, javlja Srpska Info.

Predstavnik JU „Centar za socijalni rad“ Dajana Jaglica Đukić istakla je da ova ustanova redovno revidira liste korisnika javne kuhinje na području grada, te da ne postoji niti jedno lice u potrebi koje čeka uslugu javne kuhinje.

Sekretar Crvenog krsta Željkica Ilić, zahvalila je za podršku i predložila da bi oni bili spremni da približe uslugu i korisnicima na Starčevici, putem punkta za podjelu obroka u ovom dijelu grada.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!