Kultura

Predsjednik šoumen: Predsjednik Skupštine opštine Gradiška u emisiji “Nikad nije kasno” (VIDEO/FOTO)

Svojim prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ Milenko Pavlović zvani Miler (61) priredio je pravi spektakl. Ovaj takmičar, koji se inače muzikom bavi iz hobija, je bivši direktor banke koji danas radi kao predsjednik opštine Gradiška.

„Ovo je prvi put da imamo predsjednika opštine na sceni“, rekao je Žika Jakšić što je publika u studiju pozdravila aplauzom. Međutim niko nije mogao ni da pretpostavi da je predsjednik Miler pravi šoumen.

Loading...

On se u takmičenju veterana predstavio pjesmom „Svijet u kom živim“ od Indexa,a već na prve taktove publika je bila u transu.

Miler je, osim talenta, na velikoj sceni pokazao i nevjerojatnu energiju i plesno umijeće, a publika je sve vrijeme tokom njegovog nastupa bila na nogama.

„Malo sam ostao bez glasa“, rekao je oduševljeno Saša Milošević Mare, a zatim nastavio: „Izvođenje ove pjesme uopšte nije lak zadatak, ali vi ste večeras bili perfektni“.

„Bez emocija nema uspjeha, a on je kroz ovu pjesmu donio emocije i to je diglo publiku. On je pobjednik“, prokomentarisao je Veselin Vujović.

„Ne samo publiku, podigao je i mene sa stolice. Bravo, svaka čast“, rekla je oduševljeno Kaliopi.

Pogledajte kako to zvuči kad Milenko Pavlović Miler pusti glas od 1:00:50

Izvor
mojagradiska.com
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!