Banjaluka

Cormackova u oproštajnoj posjeti

Gradonačelnik Igor Radojičić primio je juče u oproštajnu posjetu ambasadorku SAD Maureen Cormack, i tom prilikom se zahvalio na višegodišnjoj saradnji u okviru koje je u Banjoj Luci realizovano više projekata zahvaljujući USAID-u i Ambasadi SAD u BiH.

– Najveći projekat jeste ulaganja u Ramićima, čime je omogućeno da veći broj poslovnih subjekata uđe u Poslovnu zonu – kazao je gradonačelnik Radojičić.

Loading...
Igor Rradojičić i Maureen Cormack
Igor Rradojičić i Maureen Cormack

Zajednički je realizovano i nekoliko projekata iz oblasti socijalne zaštite. Konkretno podržana je rekonstrukcija objekata za smještaj djece u riziku i djece sa problemima u odrastanju.

Ovom prilikom, razgovarano je i o preseljenju Američkog kutka koji je do sada bio smješten u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci RS u prostor koji je u vlasništvu grada.

Na oproštajnom sastanku bilo je riječi i o političkim temama, formiranju vlasti u Republici Srspkoj i aktuelnom pozivu BiH u članstvo u MAP.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!