Politika

Ivanić: Ne vrijeđam, a pobjeđujem!

”Birajte one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod umjesto onih koji obećavaju, pričaju i pjevaju o tome. Sedmog oktobra zajedno trajno biramo budućnost, mir i sigurnost umjesto konflikta i straha. Već 8. oktobra nastavljamo borbu protiv stvarnih neprijatelja – nezaposlenosti, siromaštva, odlaska mladih, korupcije, izolacije”, izjavio je za današnje ”Večernje novosti” srpski član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić.

Ivanić podsjeća da je kao srpski član Predsjedništva BiH u posljednje četiri godine dobio sve teške političke bitke, ali svaku bez ijedne teške riječi za one koji misle drugačije, bez ijedne uvrede prvog komšije i kukavičkog širenja panike.

Kaže da se upravo u tome razlikuje od protivkandidata na izborima – i u politici, ali i u ponašanju, rječniku, ”pa ako hoćete – i po imovini”.

”Promjena je tu, na pragu, ali, kao nikad do sad, zavisi od apstinenata. Kad već ne damo nikome u ruke svoj novčanik ili mobilni telefon, zašto da se neko igra sa našim glasačkim listićem. Popijte kafu, pa na izbore! Nikad nije bila veća šansa za promjenu!” – kaže Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH i kandidat Saveza za pobjedu za ovu funkciju.

Poručuje narodu da će Srpska 7. oktobra pobijediti ”zajedno sa vama – Savez za pobjedu, naš Vukota Govedarica i ja!”.

Izvor
BN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!