Politika

Slučaj “Dragičević” izazvao varnice u NSRS: Lukač poručio Stanivukoviću da će biti odgovoran ako neko njegovom djetetu nešto uradi (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač na današnjem zasjedanju Narodne skupštine žestoko je odgovorio na optužbe poslanika PDP Draška Stanivukovića u vezi sa slučajem “Dragičević” i smjenom direktorke banjalučke Osnovne škole “Miloš Crnjanski” Vesne Banjac.

– Nemojte više da pričate o gospođi Banjac, vi ste je zloupotrijebili i zbog vas je žena smijenjena! Zloupotrijebili ste svu tu djecu gore. Zbog svojih političkih performansa koje pokušavate da pravite svuda na ulici, sada ste to počeli da radite u školi. Otkud vam to pravo – poručio je povišenim glasom Lukač.

Loading...

Prema snimku koji je objavila ATV, Lukač je potom nastavio da se obraća Stanivukoviću, ali bez persiranja.

– Otkud ti pravo da ovdje izigravaš tužioca i sudiju i da ti pričaš o kvalifikaciji nekih djela, koje uništio tuđe porodice i šta je radio. Na osnovu čega to radiš? To je stvar koja se vodi mjesecima, koju radi tužilaštvo i koja će na kraju dobiti svoju kvalifikaciju i znaće se šta je istina. Na toj priči si ti dobio mnoge od tih glasova o kojima pričaš stalno, rekao je Lukač i dodao:

– Ovdje možeš da njih zastupaš u smislu da pričaš o politici, a ne da sudiš i presuđuješ. To će biti priča koja će se završiti u organima ove Republike gdje treba da se završi. Ili ove države, ako neko sutra hoće da preuzme taj predmet, neka ga preuzme, neka ga radi. Da si se pitao ti i neki pored tebe, do sada bi na Trgu 20 ljudi visilo zbog toga što su ih lažno optuživali.

Upitao je šta je sa porodicama koje su lažno optuživane, uključujući i njegovu?

– Šta je sa mojom porodicom o kojoj svaki dan neko ovdje iznosi kvalifikacije da sam ubica i saučesnik nečega o čemu nemam pojma? – upitao je.

– Ni na koji način nisam bio uključen. Nisam čak bio u ovoj državi kada se desilo nešto tako. Šta je sa tim što ovdje dođe čovjek koji moju djecu optužuje, govori da će ih pobiti, da će zatrti sjeme moje, a ti i neki pored tebe ste dali podršku tom nesretnom čovjeku da to radi. Ponavljam ovdje pred svima, ako sutra neko mom djetetu nešto uradi, nemojte misliti da nećete biti odgovorni vi za to. Vi koji na ovaj način iznosite stvari bez ijednog dokaza. Nemojte misliti da vas neću smatrati odgovornim.

– Da se desi bilo čijoj djeci, bilo šta, neće nikome biti oprošteno, vjerujte mi! – zaključio je Lukač.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!