Banjaluka

Dragana i Jovica obradovali štićenike Dječijeg doma “Rada Vranješević”

Dragana Cvijetić i Jovica Tripković uljepšali su praznike štićenicima Dječijeg doma “Rada Vranješević” u Banjaluci tako što su im donirali paketiće koje su sami napravili za njih.
Novogodišnji i božićni praznici su vrijeme darivanja i posebno im se raduju djeca, a to su prepoznali Dragana i Jovica, te su poklonima iznenadili djecu iz doma.

– Nama je bitno da svako djete uvijek ima sjaj u očima, da je nasmijano, da ima ljubav, bezbjednost i još puno više, a pogotovo u novogodišnjim danima. Mi smo se odlučili da posjetimo dom i svakom djetetu i mladom poklonimo po paketić. Paketići su bili različiti. Svaki je imao po jednu švjacarsku čokoladu i razne slatkiše, kao i ostale potrebštine. Uz to smo poklonili dva velika medvjeda za djecu – kazala je Dragana.

Loading...

Kako su istakli stupili su sa Natašom iz Doma, koja je zadužena za donacije.
– Naš cilj je da se u 2019. godini poveća projekat i tražićemo pomoć kod svakog ko želi da pomogne. Ovaj put smo sve sami finansirali i želimo da to povećamo i pomognemo koliko budemo mogli svim familijama što nemaju finansije. U Banjaluci smo izabrali jedan dom i u Srbiji ćemo izabrati jedan i nadamo se da će sve ispasti kako smo zamislili – dodala je Dragana.

Izvor
Srpska Info
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!