Hronika

Stanivuković pušten iz pritvora: Da li ministar zna da su me udarali po genitalijama?!

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković pušten je na slobodu.

– Draško je upravo pušten. Nalazi se ispred MUP-a! Draškov tim – napisano je ovo na zvaničnoj Fejsbuk stranici Stanivukovića.

Loading...

Podsjećanja radi, Stanivuković je juče uhapšen pa pušten na slobodu da bi, zatim, ponovo bio uhapšen.

Da li zna ministar da su me udarali po genitalijam, po nogama, da li zna da nisam uništio automobil nego sam se branio, poručio je narodni poslanik Draško Stanivuković nakon izlaska iz pritvora.

Stanivuković je poručio da policija nije rekla ljudima: “Imate 10 minuta da se sklonite”, nego su navalili na ljude. Kordon policije je išao preko njih.

– Stradali su ljudi koji nisu imali veze ni sa mnom ni sa pravdom za Davida. U policiji su mi dali da potpišem izjavu koju nisam ni rekao. Jedna od službenica mi je rekla: “Ovakvih manipulatora poput tebe mi je dosta”. Postavljam pitanje zašto je policija krenula na nas drugi put, mi smo sjeli i rekli da nema otpora, a oni su nasrnuli na nas – rekao je Stanivuković pitajući gdje su dokazi da je uništio policijski auto.

– Moja poruka je da idemo dostojanstveno, a sad se masa digla još više. Moj imunitet nisu poštovali iako im je moj advokat dao deset razloga da me puste. Ovdje je jedan jedini imunitet članska karta jedne stranke – rekao je Stanivuković, te dodao da će i večeras doći na Trg Krajine bez obaveze da se bilo kome suprostavlja.

Stanivuković kaže da je do sada dobio 27.500 KM kazni.

– Da sam mogao i sinoć bih izašao sa narodom, neka me boli ja idem dalje – rekao je narodni poslanik.

Mimo dokaza su ga, kaže zadržali 24 sata.

– Uradili su to pozivajući se na članove koji ne postoje. Kada je njegov advokat rekao da to nije po zakonu, službenica je odgovorila:”Ja moram” – naveo je on.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!