Hronika

PU Banjaluka: Utvrđujemo identitet policajca koji je šutirao građanku (VIDEO)

Policijska Uprava banjaluka saopštila je da se radi na utvrđivanju identiteta policajca koji je nogom šutirao tokom dešavanja na Trgu Krajine u utorak.

Iz Policijske uprave Banjaluka reagovali su na autorski tekst poslanika u NS RS Nebojše Vukanovića koji je objavio u “Oslobođenju”, a u kojem on tvrdi da je policajac sa snimka načelnik Sektora policije Radenko Stakić.

Loading...

“Na osnovu analize videozapisa, utvrđeno je da se na videosnimku ne nalazi Radenko Stakić, koji se u datom trenutku nalazio u službenim prostorijama Policijske uprave Banja Luka, o čemu može posvjedočiti više lica koji su se sa njim tamo susrela, kao i snimci video nadzora u PU.

Rad na identifikovanju policijskog službenika sa spornog snimka na koji se Vukanović poziva je u toku, a nakon identifikovanja o svemu će biti informisana Služba za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, Jedinica za profesionalne standarde, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!