Društvo

Suzana Radanović: Ne znam gdje je Davor

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, tvrdi da ne zna gdje se trenutno nalazi njen bivši muž Davor Dragičević.

„Davora nisam čula, ne znam gdje je“, navela je ona novinarima, navodeći da je sinoć imala informaciju da je uhapšen, što je policija negirala.”

Loading...

Radanović je večeras zapalila svijeću za svog sina, u prostoru za to predviđenom u krugu pravoslavne crkve u centru Banje Luke.

Negodovala je zbog zaključanih vrata hrama Hrista spasitelja, ispred kojeg se večeras okupilo oko stotinjak građana, članova grupe „Pravda za Davida“.

“Toliko o vjeri. Šokirana sam. Nemam riječi“, dodala je ona, ističući da im je zabranjeno da se okupljaju na Trgu Krajine.”

Na tom prostoru i večeras su raspoređene jake policijske snage , koje su zabranile dalja okupljanja grupi „Pravda za Davida“, zbog, kako je saopšteno, učestalog narušavanja javnog reda i mira, vršenja krivičnih djela, sprečavanja normalnog odvijanja saobraćaja te nepoštivanja Zakona o javnom okupljanju RS.

Policija je sinoć potisnula Davora Dragičevića i druge članove grupe „Pravda za Davida” s glavnog trga, prethodno ih upozorivši da se udalje, jer nemaju dozvolu za okupljanje.

Dragičević se dosad nije javno oglasio.

Izvor
radiosarajevo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!