Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Danas nova hapšenja članova grupe Pravda za Davida

Policija je ponovo privela dvoje članova grupe Pravda za Davida, Sofiju Grmušu i Ozrena Perduva, potvrdio je agenciji Beta njihov advokat Milan Malešević.

On je rekao da mu još nije poznato zbog čega su pozvani u policiju, da li kao okrivljeni ili u svojstvu svjedoka i da će više informacija imati nakon što se vidi sa svojim klijentima u policijskoj stanici.

Njih dvoje su bili uhapšeni 30. decembra, a posle 24 časa provedena u policiji pušteni su na slobodu.

Na teret im se stavljalo narušavanje javnog reda i mira tokom skupa “Pravda za Davida”

Tada je privedeno još nekoliko članova grupe Pravda za Davida, ali i ostalih građana koji su se zatekli na Trgu Krajine.

Policija još traga za Davorom Dragičevićem, ocem ubijenog mladića Davida Dragičevića, koji je posljednji put viđen 30. decembra oko 23 sata u blizini džamije Ferhadija.

Policija je zabranila sva dalja okupljanja grupe Pravda za Davida.

Majka ubijenog mladića Suzana Radanović za večeras u 18 časova ponovo je pozvala građane Banjaluke da dođu u portu crkve Hrista Spasitelja u Banjaluci i zapale svijeće za njenog ubijenog sina.

Ona je navela da grupa Pravda za Davida postoji i da će postojati sve dok “ubice njenog sina i njihove pomagače ne stigne pravda”.

“Nastavljamo brobu za istinu i pravdu. Mirno i dostojanstveno. Idemo do kraja”, napisala je Radanovićeva na stranici grupe Pravda za Davida na Facebooku.

Izvor
b92
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button