Banjaluka

Marković: Nije bilo uslova da bude održan koncert, Džinović: Ja sam profesionalac koji je došao da odradi koncert (VIDEO)

Menadžer agencije “Lucido” Saša Marković izjavio je Srni da nisu postajali uslovi da bude održan pred-novogodišnji koncert Harisa Džinovića u Banjaluci, budući da je bila oštećena oprema i nemoguće prići bini zbog pojedinaca iz protestne grupe.

Marković je naveo da je Džinovićev bend došao u Banjaluku u nedjelju, 30. decembra, između 16.30 i 17.00 časova i održao tonsku probu, a da je Džinović stigao oko 20.00 časova u hotel “Bosna”.

Loading...

“Nemoguće je bilo prići bini. Mi smo čak i pokušali da priđemo sa zadnje strane da dođemo do bekstejdža, što je bilo nemoguće zbog određenih pojedinaca iz protestne grupe koja je bila oko bine i sa zadnje strane”, rekao je Marković, koji je Džinovićev menadžer.

On je naveo da su, nakon toga čekali na parkingu do 21.45 časova da bi vidjeli hoće li se to riješiti.

“Kada smo dobili informaciju da je oštećena bina, kablovi i kanalica, a obezbjeđenje Džinovića na licu mjesta vidjelo kakva je situacija, odluka je bila da se koncert ne može održati”, rekao je Marković.

On je naglasio da su to činjenice koje se mogu provjeriti i istakao da postoje fotografije koje svjedoče o oštećenjima opreme.

I pjevač Haris Džinović izjavio je Srni da u Banjaluci nije bilo uslova da održi prednovogodišnji koncert 30. decembra.

“Nisam ja čovjek koji je učinio da to bude tako, ja sam profesionalac koji je došao da odradi koncert, uslova nije bilo. Naravno da sam ja taj koncert otkazao iz mnogih razloga”, rekao je Džinović i dodao da su jedan od razloga i protesti u Banjaluci.

Članovi grupe Pravda za Davida u nedjelju, 30. decembra, su, nakon održanog protesta, nasilno prekinuli dugo najavljivani koncert Harisa Džinovića u Banjaluci. Narednog dana otkazani su i ostali koncerti planirani u Banjaluci povodom Nove godine.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!