Banjaluka

Od danas u Banjaluci građevinske dozvole u roku od pet dana

Kompletirani zahtjevi za izdavanje lokacijskih uslova i građevinskih dozvola u Banjaluci od danas će morati biti riješeni u roku od pet dana od prijema zahtjeva.

Prema nalogu gradonačelnika Igora Radojičića, nadležno Odjeljenje za prostorno uređenje dužno je da ove zahtjeve rješava u navedenom roku i ovaj nalog biće primjenjivan na sve zahtjeve primljene nakon 1. januara, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Nekompletni zahtjevi, odnosno oni predmeti u kojima nedostaje propisana dokumentacija, neće biti uzimani u razmatranje sve do njihovog kompletiranja.

Pravilnikom o reorganizaciji Gradske uprave, predviđeno je da u roku od tri dana ovlašteni službenik mora provjeriti potpunost dokumentacije, te ukoliko je nepotpuna, o tome obavijestiti podnosioca zahtjeva.

Nakon kompletiranja zahtjeva, službenik je dužan da u roku od pet dana izda lokacijske uslove ili građevinsku dozvolu.

U okviru Odjeljenja za prostorno uređenje biće vođena evidencija o eventualnim prekoračenjima rokova i o tome je potrebno dostaviti izvještaj gradonačelniku.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!