Banjaluka

Parking kod Šoping centra u mraku, popravka rasvjete jedan od prvih ovogodišnjih projekata

Javna rasvjeta na parkingu kod buduće sportske dvorane u objektu Šoping centar ne radi i taj problem bi u narednom periodu trebao biti riješen, rekao je načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

– Zemlja gdje se on nalazi je tek lani prešla u vlasništvo grada, a rasvjeta ne radi duže vrijeme jer su lampe polupane ili oštećene. Planiramo početkom 2019. godine da osposobimo tu rasvjetu i postavimo novu – kazao je Bilčar.

Loading...

Kada je u pitanju rekonstrukcija objekta bivšeg Šoping centra u novu namjenu za potrebe sportske dvorane, Bilčar je rekao da su radovi pri kraju.

– Parket je postavljen i keramika. Još treba da se uradi, a što nismo mogli zbog lošeg vremena, prilaz budućoj dvorani za sportiste sa invliditetom i nadam se da će i taj posao biti ubrzo gotov – rekao je on.
Napomenuo je da kada je u pitanju unutrašnjost treba opremiti dvoranu.

– Preostaje da se ugradi oprema i to dva koša, veliki semafor, pomoćni semafor, stolice za igrače i trenere te mreža za odbojkaše – kazao je Bilčar.

Nova sportska dvorana bi trebala nositi naziv Centar. U promjenu namjene objekta bivšeg Šoping centra u sportsku dvoranu površine 2.110 kvadratnih metara investira se oko 1,2 miliona maraka.

Dio sredstva je obezbijeđen emisijom gradskih obveznica i radi se o jednom od pet kapitalnih projekta koji se finansira na taj način. Drugi dio obezbijeđen je iz budžeta predsjednika Republike.

Izvor
Srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!