Banjaluka

Radojičić: Svi građani žele istinu o stradanju Davida Dragičevića

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da svi građani Banjaluke zahtijevaju razjašnjenje situacije o stradanju dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića.

– Svima je u interesu da taj slučaj bude što prije razriješen. To je mišljenje i svih stanovnika Banjaluke, a ne samo onih koji protestuju zbog toga – rekao je Radojičić novinarima.

Loading...

On je istakao da je juče dobio pismo Davora Dragičevića, oca nastradalog mladića, u vezi sa navodnim progonom jednog od gradskih kafića koji prikuplja pomoć za akciju kojom se traži istina u ovom predmetu.

Radojičić je naglasio da je odmah po prijemu pisma od svih nadležnih gradskih organa hitno zatražio da se službeno izjasne o tome da li je u tim kafićima bilo vanrednih kontrola.

– Potpuna informacija o tome zatražena je od Komunalne policije i Odjeljenja za inspekcijske poslove i biće danas urađena i dostupna medijima, nakon što se obave sve provjere. Ono što imamo kao prvu informaciju jeste da taj kafić Komunalna policija nije kontrolisala unazad mjesec dana. Preciznije, Komunalna policija, prema njihovim podacima, nije tu imala nikakve provjere od kraja marta – rekao je Radojičić.

On je istakao da je riječ o velikoj tragediji i da je prioritet da se utvrdi šta se dogodilo sa nastradalim mladićem.

Nestanak Davida Dragičevića /21/ prijavljen je 18. marta, a njegovo tijelo je pronađeno 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas.

Nakon identifikacije tijela, od 26. marta počela su okupljanja građana organizovana putem “Fejsbuk” grupe pod nazivom “Pravda za Davida”, koja je, kako je navedeno, formirana s ciljem rasvjetljavanja slučaja nestanka i ubistva Davida Dragičevića.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!