Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Nakon 30 sati u pritvoru Stanivuković pušten da se brani sa slobode (VIDEO)

Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, izašao je iz pritvora u kojem je, kako je objavio na Twitteru, bio 30 sati.

– Nakon 30 sati PRITVORA sam pušten iz istog. Mnogo КRIVDE je svaljeno na naša leđa. Možemo mi sve to iznijeti i nastaviti dalje još jače! 💪 Uživam malo sa porodicom, pa sutra više informacija o svemu i nastavak naše zajedničke borbe – objavio je Stanivuković sat prije ponoći.

On je lišen slobode juče u porti Hrama Hrista Spasitelja.

MUP RS ga tereti za pokušaj “državnog udara” i za “stvaranje nereda”.

U izjavi za BN TV Stanivuković kaže da se radi o klasičnom montiranom procesu koji se vodi protiv njega.

“Ovo je politički progon. Mislim da je jasno o čemu se radi. Izmislili su državni udar, nerede i za to terete mene i još nekolicinu ljudi. Želja je da se ušutkam, da mi se onemogući bilo kakvo političko djelovanje, ljudsko djelovanje.

Žele da mi napakuju što više krivičnih naloga i djela, da me optuže za nešto što nisam odgovoran. Izmislili su državni udar i nerede”, kaže Stanivuković.

Stanivuković dodaje da ubice i kriminalci i dalje šetaju slobodno.

“I dalje su ubice i kriminalci na slobodi, a meni u sedam dana tri puta stavljaju lisice, lišavaju me slobode, saslušavaju, progone.. Dobio sam i dva prekršajna naloga zato što sam glasno govorio neke riječi koje njima ne odgovaraju i navodno što sam ometao službena lica.

Tog 30. decembra nisam prišao ni jednom policajcu, niti bilo šta uradio. Jasno se govori šta im je namjera. Sistem je zatrovan i ide protiv svakog čovjeka koji slobodno misli”, kazao je Stanivuković za BN TV.

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button