Banjaluka

Za više sadržaja na selu: Obnova društvenog doma i u Mišinom hanu

11.09.2019.11.09.2019.Za više sadržaja na selu: Obnova društvenog doma i u Mišinom hanu

Obnova dotrajalog objekta društvenog doma u Mišinom hanu trebalo bi da počne uskoro, u okviru velikog projekta oživljavanja društvenog života po selima koji je već doveo do izgradnje ili obnove pet ovakvih objekata u blizini Banje Luke.

Loading...

Na osnovu provedenog tendera, radove u Mišinom hanu će izvoditi „Progres gradnja“ i „ABC SOLUTIONS“, a vrijednost posla je 178.807 KM.

Radi se o još jednom projektu u okviru aktivnosti na oživljavanju društvenih sadržaja na selima i prigradskom području.

Prema planu Odjeljenja za komunalne poslove, predviđena je detaljna obnova ovog objekata, koja uključuje potpunu saanciju unutrašnjeg i spoljnjeg dijela društvenog doma.

U prizemlju budućeg objekta nalaziće se višenamjenska sala i apoteka, dok je na spratu predviđena kancelarija mjesne zajednice.

U okviru projekta obnove društvenih domova i oživljavanja društvenih sadržaja u ruralnim sredinama, pokrenutog prošle godine, sagrađeni su novi objekti domova u Krminama i Ljubačevu, a obnovljeni odnosno završeni objekti domova u: Verićima, Dragočaju i Debeljacima.

Istovremeno, rade se projekti sanacije društvenih domova u Rekavicama, Piskavici i  Zalužanima, koji će se raditi u narednom periodu.

Obnovljeno više prostora za društvene sadržaje (Foto arhiva)

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!