Politika

Dodik: Snagu Srpske pokazaće okupljanje oko njenog rođendana

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će snagu Republike Srpske pokazati okupljanje građana oko datuma njenog rođenja i istakao da je 9. januara važno svijetu poslati sliku o Republici koja se voli.

“Veoma je važno da na obilježavanje Dana Republike dođu i Banjalučani i građani iz cijele Republike Srpske i svi Srbi u blizini da budemo zajedno. Dolazak građana jeste ono što će učiniti taj dan značajnim. Okupljanje će pokazati našu snagu. Dan Republike je dan svih ljudi koji ovdje žive”, rekao je Dodik za ATV.

Loading...

On je naglasio da je posebno važno da na proslavu Dana Republike izađu Banjalučani da bi o svom gradu poslali drugačiju sliku od one iz prethodnih dana.

“To će biti mjera odnosa Banjalučana prema Banjaluci koji vole ovaj grad i koji ga doživljavaju svim srcem i dušom”, istakao je Dodik.

Navodeći da je ponosan na narod kojem pripada i na njegove vrijednosti, predsjedavajući Predsjedništva BiH čestitao je svim Srbima i Dan Republike
i predstojeći Božić, sa željom da proslave integrisani, u zdravlju, sreći i ljubavi.

Dodik je istakao značaj Božića koji okuplja ljude u ljubavi i poželio da taj praznik bude vjesnik sve sreće koju čovjek može da ima.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!