Banjaluka

Građani prijavili začepljenje slivnika i nepropisno odlaganje otpada

Putem aplikacije „Građanska patrola“, građani su u proteklom periodu najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti, začepljene slivnike i nepropisno odložen komunalni otpad.

Rasuto smeće i nepropisno odložen otpad, građani su prijavili u ulicama Carice Milice i Save Kovačevića, a nadležno odjeljenje je odmah po prijemu prijava izdalo nalog preduzeću „Čistoća“ da se otpad ukloni.

Loading...

Na nekoliko lokacija, sugrađani su primjetili začepljene slivnike i to u ulicama Đure Đakovića, Omladinskoj i Mirka Kovačevića. Za sve lokacije na kojima su začepljeni slivnici, izdati su nalozi za čišćenje.

Kvarovi na javnoj rasvjeti su primjećeni u ulicama Patre, Kosovskoj, Arsenija Čarnojevića, Marka Kraljevića i Brace Potkonjaka. Izdati sa u nalozi za sanaciju svih kvarova.

Na nekoliko lokacija evidentirano je i oštećenje stubića i to kod Rebrovačkog mosta i u Vidovdanskoj ulici, a građani su tražili i da se ukloni suvišno rastinje iz parka na „Kupusištu“.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!