Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Radojičić: Ne planiramo odustati od tužbi protiv organizatora protesta (VIDEO)

Grad ne planira odustati od podnošenja tužbi protiv organizatora protesta “Pravda za Davida”, koji su spriječili održavanje novogodišnjih koncerata, rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

“Policija vodi svoju istragu. Grad preko Pravobranilaštva mora preduzumati određne radnje, a kada budemo imali kompletiranu osnovu za tužbu onda ćemo izaći pred javnost”, rekao je Radojčić.

Naglasio je da je neosporno da je Grad imao štetu, i direktno i indirektno.

“Potrajaće izvjesno vrijeme dok se prikupe podaci. Mi smo u fazi pripreme svih elemenata za podnošenje tužbi za naknadu štete. Policija vodi svoju istragu nezavisno od nas i već su dolazili da od nas traže izjave i određene podatke šta je sve Grad planirao, šta se sve dešavalo i tako dalje”, istakao je gradonačelnik Banjaluke.

Dodao je da je Banjaluka imala veliki broj otkazivanja dolazaka gostiju u grad tih dana.

“To je indirektna šteta koju su pretrpili ugostitelji i hotelijeri, trgovina i druge grane koje su vezane. Reputaciona šteta je i ona što ćemo više mjeseci, ali i godina morati da otklanjamo slike koje su otišle iz grada i koje će odbijati nove goste da dolaze u grad”, naveo je Radojičić.

Izvor
RTRS
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button