Politika

Čubrilović: Parlament Srpske najuspješnija zakonodavna institucija u BiH

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Banjaluci da je parlament u prethodnoj godini usvojio 55 zakonskih cjelina, 52 zakona, budžet Srpske za ovu godinu, te je bila najuspješnija zakonodavana institucija u BiH.

“Iako nije u potpunosti ispunila plan rada, Narodna skupština je i u prehodnoj godini bila najuspješnija zakonodavna institucija u BiH. Nadam se da ćemo u narednom periodu raditi mnogo više i bolje i ostati najefikasniji”, rekao je Čubrilović u obraćanju na božićnom i novogodišnjem prijemu koji je organizovao za predstavnike medijskih kuća, direktore, urednike, skupštinske izvještače i snimatelje.

Loading...

On je istakao da je usvojen i rebelans budžeta Srpske za prošlu godinu, ali i Ekonomska politika za ovu.

“Narodna skupština je u prošloj godini realizovala 23 tematske cjeline. Ukupno gledajući nismo realizovali sve, ali i dalje radimo uspješno”, dodao je Čubrilović.

On je zahvalio novinarima na uspješnoj saradnji u prethodnoj godini i poželio da tako bude i u ovoj. “Želim da objektivno i blagovremeno informišete javnost o radu najviše zakonodavne institucije i da bude nastavljena naša uspješna saradnja”, rekao je Čubrilović.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!