Privreda

ŽRS: Počinje isplata preostalih dugovanja radnicima

Druga tranša od devet miliona evra kreditnih sredstava Svjetske banke u projektu restrukturisanja “Željeznica Republike Srpske” operativna je i danas počinje izmirivanje preostalih dugovanja prema bivšim radnicima koji su u ranijem periodu zbog različitih razloga napustili ovu kompaniju, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Iz “Željeznica” su naveli da će, osim zaostalih dugovanja prema bivšim radnicima, finansijskim sredstvima iz druge tranše kredita uporedo biti izmirena i dugovanja prema Poreskoj upravi Republike Srpske.

Loading...

“Finansijskim sredstvima iz druge tranše kredita biće izmirena dugovanja po osnovu toplog obroka, regresa, prevoza kao i naknade za takozvani kilometar sat”, ističe se u saopštenju.

Sve aktivnosti u projektu restrukturisanja “Željeznica Republike Srpske” sprovode se uz podršku Vlade Republike Srpske, Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, kao i stručnog tima Svjetske banke.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!