Hronika

Ko je priveden na Trgu Krajine?

Dvije osobe iz grupe Pravda za Davida večeras su privedeni zbog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci, što je zabranjeno od 30. decembra.

Kako ATV nezvanično saznaje prvi je privedeni su šezdesetdvogodišnji Janko Testen iz Banjaluke, oko 18.25 časova, a dvadesetak minuta kasnije i šezdesetpetogodišnji Zaim Šibić, državljanin SAD.

Loading...

Šibić, koji je u trenutku privođenja bio vidno pijan, rekao je da je Amerikanac i tražio je da o njegovom hapšenju bude obavještena ambasada SAD, ali je poslije od toga zahtjeva odustao.

Oni su privedeni jer nisu postupili po naređenju policije da se raziđu nakon dolaska na Trg Krajine. Testen i Šibić prihvatili su prekršajnu odgovornost i nakon zadržavanja u pritvoru biće pušteni na slobodu.

U trenutku privođenja kod Testena su pronađene i dvije čakije.

Članovi grupe “Pravda za Davida” večeras su, nakon paljenja svijeća ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci, u 18 sati, došli na banjalučki Trg Krajine.

Izvor
ATV
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!