Društvo

EKSKLUZIVNO! Lukač smijenio više načelnika uprava MUP-a Srpske: Smijenjeni Ilić, Kostrešević, Јevđenić…

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač smijenio je više načelnika policijskih uprava koje su u sastavu MUP-a Srpske, saznaje RTRS.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač donio je danas rješenje o kadrovskim promjenama na rukovodnim pozicijama u više osnovnih organizicionih jedinica u MUP-u Srpske.

Promjene su izvršene u Upravi policije, Upravi kriminalističke policije, Upravi za organizovani i teški kriminalitet, Upravi za borbu protiv terorizma i ektremizma, Upravi za policijsku podršku, Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, Policijskoj upravi Banjaluka, Policijskoj upravi Doboj, Policijskoj upravi Gradiška i Policijskoj upravi Trebinje, navodi se u saopštenju MUP-a Srpske.

RTRS saznaje da su smijenjeni načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet Darko Ilić, načelnik Uprave kriminalističke policije Siniša Kostrešević, načelnik Uprave policije Dragan Јevđenić, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma i ektremizma Nedeljko Lubura i načelnik Policijske uprave Banjaluka Željko Spasojević.

Nezvanično saznajemo da će na mjesto načelnika PU Banjaluka biti imenovan Miloš Brkić, a umjesto Јevđenića, na mjesto načelnika Uprave policije, biće imenovan Dalibor Ivanić iz Prijedora.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!