Društvo

Stanivuković: Policija me tereti zbog snijega vani i velikog minusa

Ja sam im kriv i za loše vrijeme, za snijeg i led, pa će policija predati tužilaštvu izvještaj i za to, i to po hitnom postupku, kao što inače rade kad sam ja u pitanju – rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP) nakon što su pripadnici Policijske uprave Banjaluke podnijeli protiv njega novi izvještaj banjalučkom tužilaštvu.

Stanivuković je, komentarišući pomenuti izvještaj protiv njega, rekao da je on kriv i za loše vrijeme i to što je ljudima hladno jer Toplana ne grije dovoljno, te i za to što je mnogo leda na ulicama.

Loading...

– Policija me tereti zbog snijega vani i velikog minusa. Zahtijeva od tužilaštva da i ovaj slučaj ide po hitnom postupku. Zbog ovako niskih temperatura Toplana mora da radi više, građani sve više troše tople vode, pa zbog toga gradonačelnik mora da poveća cijenu vode, a grijanje je već skuplje! Shvativši da se polupano policijsko auto od strane Draška može parkirati na banjalučkim parkinzima gradonačelnik i Gradska uprava moraju i da povećaju cijene parkinga. Za sve ovo je odgovoran i kriv Draško Stanivuković i zato osjećam POTREBU da samom sebi stavim danas u 17 časova lisice i da potpišem peticiju o zabrani slobode kretanja, mišljenja i javnog okupljanja. Ako ste i vi odgovorni za snijeg i minus vani, vidimo se na štandu večeras, napisao je Draško Stanuvuković na svojoj Facebook stranici.

Podsjećamo, u PU Banjaluka rekli su, navodeći inicijale, da je protiv Stanivukovića podnesen izvještaj jer se sumnjiči da je 25. decembra prošle godine oštetio službeno vozilo Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!