Hronika

Uhapšena četiri državljana Hrvatske zbog rasturanja lažnog novca

Četiri državljanina Hrvatske uhapšena su zbog sumnje da su na području opština Srbac i Derventa prilikom kupovine robe stavili u promet falsikovane novčanice u apoenima od po 50 evra.

Riječ je o licima čiji su inicijali Ј.S. /26/, I.Dž./28/, D.S./25/ ti D.B./34/, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policijskoj stanici Srbac ovaj slučaj prijavilo je oštećeno lice u subotu, 13. aprila, navodeći da su osumnjičeni u prijepodnevnim časovima na četiri lokacije u trgovinskim radnjama na području ove opštine plaćali robu lažnim novcem.

Policija je, postupajući prema prijavi, utvrdila da su osumnjičana lica bila u automobilu opel, te je ovo vozilo zaustavljeno i kontrolisano na području opštine Derventa.

Od njih je oduzeta određena količina novca u raznim apoenima i valutama /evri, kune, KM/, kao i različita roba.

Oni su osumnjičeni i da su istog dana u jutarnjim časovima na jednoj lokaciji na sajmištu u Derventi, robu kupili falsikovanim novčanicama od po 50 evra.

Uhapšeni su juče, nakon završene kriminalističe obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati Tužilaštvu BiH.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!