BanjalukaDruštvoMagazin

Banjalučka motorijada MK “Istok” od 31. jula do 2. avgusta na tvrđavi Kastel!

Kraj jula i početak avgusta na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a sudeći po dosadašnjim izdanjima moto-skupa u organizaciji MK Istok, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći moto-skup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta.

Ali prije banjalučke motorijade, MK Istok će i ove godine, tradicionalno, biti organizator manifestacije “Otvaranje moto sezone” koja će se održati u subotu, 25. aprila u gradu na Vrbasu. Podsjećamo da se ovaj događaj organizuje povodom Dana grada, a ove godine u svom 15. izdanju bez sumnje će okupiti veliki broj ljubitelja dvotočkaša.

Loading...

Takođe, predstoji i bogat program u MK Istok Club House koji u susret ovim događajima organizuje svirke uživo, a jedan takav spektakl očekuje nas za doček Dana žena u subotu, 7. marta, uz fenomenalni banjalučki bend „Ultrazvuk“, a sedam dana kasnije, takođe u subotu  14. marta, očekuje nas najgraciozniji rock’n’roll maskenbal ikada uz nastup benda „5rolej“.

Pripremite se za iskonsko uživanje u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi.

 

IZVOR: Glas Banjaluke

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!