Banjaluka

Banjaluka: Grad nudi atraktivne poslovne prostore za zakup

Zainteresovani zakupci imaju još tri dana za podnošenje prijava za zakup nekoliko atraktivnih poslovnih prostora, koje Grad Banjaluka nudi po povoljnim uslovima.

Iz Uprave grada Banjaluka saopšteno je da su u zakup ponuđeni prostori Staklenac u parku “Petar Kočić”, zatim javno sklonište gdje se svojevremeno nalazio klub “Pećina”, kao i takozvana okrugla prodavnica.

Loading...

Prema uslovima u oglasu, prostor Staklenac, koji je Grad preuzeo u procesu tekućeg restrukturisanja gradskog preduzeća “Akvana”, ponuđen je u zakup na neodređeno vrijeme, po početnoj cijeni od 14,59 KM po kvadratnom metru.

U ovom prostoru je moguće obavljati isključivo ugostiteljsku djelatnost, a površina prostora predviđenog za iznajmljivanje iznosi 308 metara kvadratnih.

Za iznajmljivanje su ponuđeni suteren, podrumske prostorije i pripadajuća velika ljetna terasa.

Prostor gdje je nekada bio klub “Pećina” daje se u zakup pod povoljnim uslovima, ukupne povšrine 456 metara kvadratnih, po početnoj zakupnini od 2,90 KM po metru kvadratnom.

Kada je riječ o takozvanoj okrugloj prodavnici, koja se nalazi u neposrednoj blizini džamije Ferhadija, u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, površine 66 kvadrata, početna zakupnina je 16,50 KM po metru kvadratnom, a u ovom prostoru može se organizovati uslužna i trgovinska djelatnost.

Istim oglasom, u zakup su ponuđena još dva poslovna prostora – manji preko puta tvrđave “Kastel”, u Ulici Teodora Kolokotronisa, te veći prostor u Aleji Svetog Save, u blizini Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Učesnik na oglasu može biti svako fizičko i pravno lice, osim lica koja nisu u cijelosti izmirila obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema Gradu.

Potrebna dokumentacija se dostavlja u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Grada Banjaluka, u kancelariju broj 14, te za svaki poslovni prostor, sa obaveznom naznakom na koverti.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!