Hronika

Preminuo muzičar Mirsad Kerić, vozač automobila u kojem je poginuo Šaban Šaulić

Prema nezvaničnim informacijama, nakon velikih napora ljekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Njemačkoj bolnici. Mirsad je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

O Kerićevom zdravstvenom statusu tokom dana dolazile su oprečne infomacije. Prva, koju su prenijeli svi mediji, je da je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Nemačkoj u noći između nedelje i ponedjeljka.

Loading...

To je za “Avaz” potvrdio i Sabit Dervišević, menadžer Šaulića.

“Nadali smo se najboljem, ali nažalost i on je izgubio bitku za životom”, rekao je Dervišević za “Avaz.”

Međutim, u objavi na svom nalogu na Facebooku, njegov sin Denis Kerić je objavio da mu je otac živ i zamolio da se ne prenose neprovjerene infomacije.

“Moj otac nije umro. On se drži na intenzivnoj u Bolnici i bori se za svoj život”, napisao je Denis u postu objavljenom oko četiri sata ujutro.

Njemačka policija je u nedjelju tokom dana dostavila srpskim zvaničnicima neke od detalja nesreće. Automobil “seat ibica” u kojem je na mjestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gdje je pjevač sjedio.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!