Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 15. juli 2018: Blizanci dobro plivaju u ljubavnom moru, Lavu se smiješi veća zarada, Djevica u neprijatnostima…

OVAN

POSAO: Povoljne vijesti za vas i možete da budete spokojni u narednom periodu. Tako vam zvijezde poručuju.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se bavite partnerovim problemima jer imate i onako dovoljno svojih obaveza.
ZDRAVLJE: Kostobolja

BIK

POSAO: Na vidiku novi posao i za to ste navijali već neko vrijeme. Možda je došlo obavještenje u pravo vrijeme.
LJUBAV: Morate da ostanete dosljedni odluci koja je trenutno prioritet kada su u pitanju zajednički izlasci sa partnerom.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće

BLIZANCI

POSAO: Volite svoj posao, ali ste trenutno u fazi kada vam se sugeriše mali predah. Napunite baterije prije nego što vam se desi veći zamor.
LJUBAV: Za sada dobro plivate u ljubavnom odnosu i ne želite veće promjene kako kod sebe, tako i kod partnera. Možda odlučite da današnji dan provedete u prijatnom ambijentu.
ZDRAVLJE: Alergije na insekte.

RAK

POSAO: Možda ste trenutno dovoljno komplikovani na svoju štetu. Morate da budete fleksibilniji u komunikaciji sa ljudima koji vas okružuju.
LJUBAV: Budite dovoljno otvoreni prema partneru koji vas u suštini voli i koji vas podržava u namjerama koje imate da sprovedete.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti. 

LAV

POSAO: Ukoliko vam se učini da vam je posao mnogo zamoran, ne popuštajte u namjeri da aktivno tražite nešto više za sebe. Smiješi vam se veća zarada.
LJUBAV: Imate najeru da mnogo toga kažete svojoj drugoj polovini, ali se malo ustučavate kada su konkretne stvari u pitanju.
ZDRAVLJE: Zubobolja

DJEVICA

POSAO: Pokušaj da dominirate na poslovnom planu vas dovodi u neprijatnu situaciju. Morate da razumijete i ostale članove kolektiva koji žele dio vašeg kolača.
LJUBAV: Imate jak stav da ipak neke stvari dovedete u red i da se povinujete svojim željama, makar one išle na vašu štetu. Budite otoreni prema partneru.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

VAGA

POSAO: Pokušajte da dovedete u red svoju poslovnu stranu u narednom periodu, jer kada se oduzmu svi troškovi koje imate vaše su finansije jako loše.
LJUBAV: Ne pokazujete otvorenu dozu ljubomore, ali ste spremni mnogo toga da javno prodiskutujete zarad sopstvenih ciljeva.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate šansu preko prijatelja za nešto konkretniju zaradu. Morate da se ponekad spustite na zemlju i da prihvatite trenutno ono što vam se nudi.
LJUBAV: Morate da razumijete svoga partnera jer u narednom periodu možete da dođete u zabludu, ali ne konkfetno svojom krivicom.
ZDRAVLJE: Čuvajte se opekotina. 

STRIJELAC

POSAO: Pokušavate da dobijete nešto više na vremenu koje vam je dobar resurs za ono što vi konkretno želite. Morate da se povinujete datim činjenicama i da budete dovoljno fleksibilni.
LJUBAV: Ukoliko pokušavate da ostavite dobar utisak na osobu o kojoj stalno maštate morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji koja vam se pruža.
ZDRAVLJE: Izbjegavajtze veće skupove ljudi.

JARAC

POSAO: Pokušat ćete nešto više da uradite za sebe i u tome ćete uspjeti, ali polovično jer ste okruženi ljudima koji su protiv vaših ideja.
LJUBAV: Budite dovoljno ljubazni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju i ne odustajte od činjenice da se nešto posebno uradi po tom pitanju jer su vam planete naklonjene.
ZDRAVLJE: Želite dfa se odmorite.

VODOLIJA

POSAO: Morat ćete da budete dovoljno stpljivi na putu ka svome uspjehu jer za nešto više se vrijedi potruditi. Slijedi vam odličan poslovni plan.
LJUBAV: Podrška od strane prijatelja vam je zagarantovana jer on može da vas spoji sa osobom koja vam može mnogo značiti.
ZDRAVLJE: Pojačana napetopst.

RIBE

POSAO: Razlog zbog kojeg ćete mnogo toga da odložite i da se posvetite poslovnom segmentu u narednom periodu je zato što imate dovoljno vremena da neke stvari riješite na vrijeme.
LJUBAV: Poštujete partnerov stav i ne želite nešto posebno da mijenjate. Čak ste ponosni na njegove stavove.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button