Politika

Cvijanović: SNSD sprovodi politike u interesu Srpske (FOTO)

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je večeras u Kozarskoj Dubici da su članice i aktivistkinje uvijek davale ogroman doprinos definisanju partijskih politika koje se prvenstveno odnose na stabilnost Republike Srpske.

– Iz tog razloga značajno smo se bavili i finansijskim stvarima, ali smo isto tako vodili računa o socijalnoj sferi, bavili se pitanjem obrazovanja i drugim pitanjima. U suštini uvijek je bio jedan cilj – stabilna Republika Srpska – objasnila je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da članstvo SNSD-a ima osjećaj da pripada stranci koja sprovodi politike koje su u interesu Republike Srpske.

Na proslavi povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta u Kozarskoj Dubici, Cvijanovićeva je istakla da obilježavanje tog datuma u organizaciji opštinskih odbora SNSD-a širom Republike Srpske pokazuje sposobnost da se okuplja članstvo SNSD-a.

– Redovno se okupljamo i to ne samo onda kada treba da uradimo zato što nam se približavaju izbori, nego i povodom 8. marta i u drugim prilikama. Ono što je karakteristično za SNSD je taj osjećaj pripadnosti, jer naše članstvo zna da pripada SNSD-u – naglasila je Cvijenovićeva.

Predjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica Јovica Šuman izjavio je novinarima da je velika čast i zadovoljstvo dočekati i ugostiti više od 500 žena SNSD-a.

– Јoš je veća čast dočekati našu predjednicu, gospođu Željku Cvijanović. Svi smo pod utiscima i mislim da bi ovo trebalo biti veče kada će se žene, a i mi ostali sa njima, veseliti i proslaviti Međunarodni dan žena – rekao je Šuman.

Član SNSD-a Radenko Reljić izrazio je zadovoljstvo što je na proslavi 8. mart gost predjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

– To nas čini izuzetno srećnim, te dokazuje da ljudi iz vrha republičke vlasti pokazuju senzibilitet prema našim članicama i ljudima koji žive u Kozarskoj Dubici – rekao je Reljić, koji je i načelnik opštine Kozarska Dubica.

On je izrazio nadu da će SNSD, kao najjača politička opcija, još dugo godina okupljati žene i građane, te učestvovati u obilježavanju međunarodnih praznika, kao što je to Dan žena.

U svečanom ambijentu i srdačnom druženju sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, proslavi 8. marta u Kozarskoj Dubici prisustvuje veliki broj članica SNSD-a i zvaničnici te stranke.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!