Banjaluka

METALLICA TRIBUTE I IRON MAIDEN TRIBUTE na 5. jubilarnoj banjalučkoj motorijadi Moto kluba ISTOK!

Nakon potvrđenih nastupa bendova EPILOG, FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET i Sanju Zelić, te KOB, na bini 5. banjalučke motorijade u organizaciji MK Istok, na tvrđavi Kastel nastupiće METALLICA TRIBUTE I IRON MAIDEN TRIBUTE!

Kao što smo i obećali od 26. do 28. jula očekuje vas mnogo rock’n’roll-a i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 sati žive svirke i to na više lokacija u gradu na Vrbasu!

Kraj jula mjeseca biće u znaku bajkera i rock’n’roll-a i to u u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Loading...

Nakon što su svoje nastupe na 5. banjalučkoj motorijadi potvrdili Kragujevčani EPILOG, predvođeni glavnim autorom i gitaristom Draganom Uroševićem Urošem, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači, Fjužna pruga, koja će se predstaviti sa classic rock oktetom, odnosno gudačkoj osmorci i Sanji Zelić na klaviru i bend KOB, koji osim autorskih izdanja svira i izvodi i neke od najvećih savremenih rock i heavy pjesama, očekuje nas i prava poslastica za ljubitelje planetarno poznatih grupa Metallica i Iron Maiden, odnosno njihovi Tribute bendovi!

Kraj jula na tvrđavi Kastel je dakle rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama, a ako je suditi po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Spremite se za 5. BANJALUČKU MOTORIJADU MOTO KLUBA ISTOK!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!