Politika

Selak: Odluka Ministarstva civilnih poslova BiH je apsurdna i uvredljiva

Član Upravnog odbora rukometnog kluba Borac iz Banjaluke Goran Selak, smatra da je odluka Ministarstva civilnih poslova BiH da odbije pomoć ovom klubu apsurd i uvreda za sve sportiste Republike Srpske.

Ministarstvo je odbilo pomoć četvrtfinalistima EHF Čelendž kupa uz obrazloženje da Banjalučani nisu na vrijeme dostavili dokumentaciju. Takva odluk pokazuje u pravom svjetlu kakav tretman imaju predstavnici u Evropskim takmičenjima ako dolaze iz Republike Srpske, kaže Selak.

Loading...

– Ministarstvo civilnih poslova BiH odbilo je da pomogne RK Borac, koji se plasirao među osam najboljih ekipa u Čelendže kupu. Ništa neobično kada je u pitanju Sarajevo i klubovi iz Republike Srpske, ali razlog koji su naveli je apsurdan i uvredljiv. Po njima, Borac je trebalo da najavi ulazak u četvrfinale Čelendž kupa da bi dobio pomoć koju klubovi iz FbiH dobijaju berz problema. Ako je tako, evo sad im najavljujemo osvajanje Čelendž kupa naredne sezone, kako bi imali dovoljo vremena da se pripreme – poručio je Selak.

Isto ministarstvo je prošle godine nagradilo Zrinjski sa 30.000 maraka za ulazak u prvo kolo ovog istog takmičenja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!