Banjaluka

Na javnom uvidu nacrt izmjene dijela RP „Centar – istok“

Odjljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Centar – istok“ biti izložen na javni uvid od 15. marta do 15. aprila ove godine. Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi na uglu ulica Milana Rakića i Nikole Pašića, a odnosi se na k.č.br. 4158/1, 4158/2 i 4159 k.o. Banja Luka 7 ( n.p ), površini 0,11 ha (1.056 kvadratnih metara).

Loading...

Plan će biti izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ Banja Luka – Cerska ulica broj 2, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Centar 1, svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, i to upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Javna rasprava o nacrtu izmjene dijela Regulacionog plana „Obilićevo“

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave  Grada Banje Luke,  organizuje javnu raspravu o nacrtu izmjene dijela Rugulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci.Javna rasprava će biti održana u ponedjeljak 18. marta 2019. godine, sa početkom u 12.00 časova, u sali Skupštine grada Banje Luke (broj 33). Nadležno odjeljenje poziva stručnu javnost, predstavnike infrastrukturnih i drugih organizacija, kao i sva zainteresovana lica da prisustvuju javnoj raspravi.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!