Sport

Džudo klub Rei stvara šampione

Postojimo tek dvije godine, a već se možemo pohvaliti brojnim medaljama kažu u Džudo klubu Rei. Ovaj kolektiv u svojim redovima ima i šampiona BiH, na svako takmičenje idu sa visokim ambicijama, a sigurni su da ih oni najveći uspjesi tek očekuju. Nade Džudo kluba Rei imaju pravog učitelja u Dijani Zirojević koja je svojevremeno donijela prvu medalju za Republiku Srpsku.

“Trudimo se da ovom članstvu pružimo sve što znamo i prenesemo im naše sportske, ali i ljudske vještine. I novim članovima prilazimo s avelikom pažnjom i nadamo se da ćemo ubuduće imati više termina, ali i više djece. Uvijek je bilo talenata, samo je motivacija bila upitna. Uspjeh će doći ako budu imali čvrstu volju i ako budu bili posvećeni”, rekla je Dijana Zirojević, trener u Džudo klubu Rei.

Klinci su prezadovoljni tretmanom, ali i onim što su naučili u ovom klubu. Teže da jednog dana budu kao njihov trener i nadaju se da će ponoviti Dijanine uspjehe. Neki se polako zaljubljuju u džudo, a neki su već sada na dobrom putu.

“Bila sam na raznim takmičenjima, u Laktašima, Prijedoru, Zagrebu i drugim gradovima. Osvojila sam nekoliko medalja, a cilj mi je da budem uspješna kao trener” rekla je Darija Vuksan.

Sa njom se slaže i Ana Petra Bilčar koja je prije dvije godine zakoračila u ovaj sport.

“Dijana je odličan trener. Podržava nas u svemu i jednog dana želim da budem kao ona” rekla je Ana Petra.

Dijana Zirojević poručuje da njeni džudisti napreduju svakog dana i da se nada kako će se u narednom periodu zajedno radovati novim medaljama.

Izvor

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!