Sport

Ronaldo krenuo na terapije, sprema se za Ajaks

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronalo u četvrtak je počeo da ide na terapije zbog povrede noge. Kako prenose inostrani mediji, gotovo sigurno će propustiti naredne dvije utakmice Stare dame.

Loading...

Ronaldo je povredu doživeo na utakmici između Portugalije i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine i već poslije pola sata je morao da napusti teren.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta je potom otišao u Barselonu na konsultacije sa ljekarima, a kako se navodi, već u četvrtak je krenuo na terapije. Međutim, Ronaldov problem još uvijek nije u potpunosti poznat, pa je njegov status za predstojeće utakmice Juventusa neizvestan.

Portugalac će na detaljnije analize navodno tek početkom sljedeće nedjelje. To praktično znači da će Ronaldo skoro sigurno propustiti naredna dva meča protiv Empolija u subotu i Kaljarija u utorak.

Neizvjesno je hoće li u sastavu biti i za meč sa Milanom, mada sve u klubu najviše interesuje hoće li moći da igra protiv Ajaksa u prvom meču četvrtfinala.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!