Sport

Federer: Brzo ću da prebolim

Rodžer Federer nije pretjerano razočaran porazom u finalu Indijan Velsa od Dominika Tima.

Loading...

Austrijanac je preokretom sprečio Švajcarca da postane rekorder turnira u Kaliforniji sa šest titula.

“Igrao sam protiv nekoga koji je tog dana bio bolji kada je bilo potrebno. Tako to ide. Naravno da sam razočaran i frustriran, ali sam bio često u ovoj poziciji pa ću brzo da prebolim”, rekao je Federer.

Federer je dobio uvodni set 6:3, ali to nije demoralisalo rivala. Štaviše, Tim je preokrenuo i prvi put savladao Švajcarca na tvrdoj podlozi u međusobnim duelima, nakon što ga je već pobjeđivao na šljaci i travi.

“Teško je istaći kada je krenulo loše. Ritern koji je vratio na liniju na 5:5 u trećem setu je poen koji mi je bio potreban, a nisam mogao da ga izborim. To može da se detaljno analizira, ali možeš da se izgubiš u tome umjesto da kažeš da je igrao malo bolje kada je bilo potrebno. Nisam osjećao da igram loše. Imao sam svoje šanse”.

Švajcarac je u Indijan Vels stigao nakon što je u Dubaiju osvojio 100. ATP titulu.

“Osjećam da igram dobar tenis. Kao u Australiji, nisam previše razočaran jer osjećam da je moja igra tu, moje tijelo je na nivou. Kada se osjećaš tako izvlačiš pozitivne strane. Osvojio sam 100. turnir u Dubaiju, imao sam odličnu nedelju tamo. Nema razloga za tugu. Štaviše, razlog više da se radujem Majamiju”.

Masters u Majamiju počinje u srijedu i traje do 31. marta.

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!