Magazin

Evo koju snahu kraljica Elizabeta voli kao unuku

Kraljica Elizabeta i Kejt Midlton su prije nekoliko dana odradile prvi zajednički angažman nakon sedam godina.

Britanska kraljica i buduća britanska kraljica zajedno su posjetile Kings koledž u Londonu, a britanski su novinari angažovali stručnjake za govor tijela kako bi procijenili odnos između Elizabete i Kejt, koja će dobiti titulu kraljice pratilje kada njen suprug Vilijam postane kralj.

“Kraljica Elizabeta rijetko dozvoljava da se njeni osjećaji vide u javnosti. Ovaj njihov izlazak novi je korak u evoluciji Kejt Midlton u buduću kraljicu. Kraljica Elizabeta drži do tradicije i običaja i njen odnos s Kejt sastavljen je od formalnosti do pobjedničkih osmijeha koje su izmjenjivale. I Kejt je jako slična kraljici, zbog toga je njihov odnos u javnosti takav kakav je”,  kaže Džudi Džejms.

Mnogima se učinilo da je kraljica s Megan Markl u puno boljim odnosima.

“Ona na Megan gleda kao na unuku prema kojoj je popustljivija, baš kao što se ponaša i prema princu Hariju . Megan i Hari nisu u direktnoj liniji nasljeđivanja, Hari neće biti kralj te zbog toga kraljica s njima ima jako opušten odnos. Mogli bismo reći da se kraljica opušta s Megan i Harijem, dok s Kejt uvijek prevlada osjećaj dužnosti”, zaključuje Džejms.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!