Magazin

Dnevni horoskop za 20. juli 2018: Djevici prilika za ortačke poslove, Škorpija želi više slobode, Jarac jedno ptijateljstvo pretvara u ljubav…

OVAN
POSAO: Svjesni ste trenutnih aktivnosti koje sprovodite bez većeg zadržavanja. Imate jasan stav i cilj kojim se vodite.
LJUBAV: Pomalo vas grize savjest usljed nedostatka vremena da se posvetite partneru i pokušate da pružite dovoljno emocija osobi koju volite
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima

BIK
POSAO: Poslovni potezi su vam izuzetni, a naročito ukoliko se bavite dovoljno dugo aktivnostima koje trenutno sprovodite.
LJUBAV: Partner koji je rođen u znaku Škorpije ili Jarca trenutno vam ne odgovara. Budite radikalni u svojim namjerama koje ste spremni da sprovedete.
ZDRAVLJE: Umor.

BLIZANCI
POSAO: Malo ćete povuući ručnu kada su obaveze u pitanju jer uviđate iza sebe dosta urađenog posla koji je na nivou zadatka.
LJUBAV: Oni koji su u braku ne moraju da shvate trenutne aspekte na jedan negativan način. Preosjetljivi su, ne shvataju da ih partner voli i podržava.
ZDRAVLJE: Pazite se pretjeranog izlaganja suncu.

RAK
POSAO: Uviđate da ste dovoljno posla uradili za kratko vrijeme i da nećete zažaliti na trenutnom odmoru koji ste zasluženo stekli.
LJUBAV: Niste sami i to je vaša najveća satisfakcija. Imate sa kim da provedete godišnji odmor i da otputujete na neko vrijeme.
ZDRAVLJE: Pazite na stomak.

LAV
POSAO: Ukoliko ste se dovoljno pozitivno postavili na trenutnom poslovnom segmentu ne očajavajte ukoliko dođe do određene izmjene plana.
LJUBAV: Na neke detalje niste obraćali pažnju u većoj mjeri, a oni vam pružaju pravu sliku o vašem partnerskom odnosu koji trenutno imate.
ZDRAVLJE: Osjetljiva koža.

DJEVICA
POSAO: Polje posla vam je naglašeno kroz saradnju sa ortacima koji vas podržavaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za sve novo što vam se plasira.
LJUBAV: Emotivna strana vam je dosta naglašena, ali na jedan negativan način koji vi ne podržavate. Imate jasan stav po pitanju toga.
ZDRAVLJE: Vrijeme je za godišnji odmor.

VAGA
POSAO: Uporno se bavite tematikom koja vam se ne dopada i nemate motiv više da radite stvari koje vam ne donose veći profit. Morate da se povučete iz igre koja vam se plasira kao nerentabilna,
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Rakom ili Ovnom ne pokušavajte da se upuštate u veću raspravu koja vam ne donosi nista posebno u toku današnjeg dana.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

ŠKORPIJA
POSAO: Neko će pokušati da vas dobro pripremi za neočekivane stvari na vašem poslovnom planu. Morate da budete jasni i precizni u svojim željama i mogućnostima s druge strane
LJUBAV: Ne morate da nipodaštavate svoj sopstveni integritet. Kada je u pitanju trenutni partner morate da budete u statusu koji vam dozvoljava više slobode
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

STRIJELAC
POSAO: Pokušaj da budete otvoreni prema poslovnom partneru vam donosi određenu problematiku. Budite dovoljno u fokusu u narednom periodu da ne dođe do poteškoća u komunikaciji.
LJUBAV: Neke stvari vam se ne podudaraju kada je u pitanju osoba na koju često mislite koliko se od vas traži određena doza racionalnosti u samom pristupu emocija.
ZDRAVLJE: Provjerite masnoće u krvi.

JARAC
POSAO: Malo ste rastrzani, ali isto tako i u pomalo nepovoljnom položaju što se tiče trenutnih aspekata na koje niste imuni. Što se finansijske strane tiče iskoristite period koji dolazi.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer postoji mogučnost da mnogo toga dobijete od jedne osobe koja je bila uvijek uz vas kao prijatelj.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

VODOLIJA
POSAO: Imate motiv da se odmorite od obaveza koje su vas sustigle i da otputujete negdje daleko. Ukoliko vam se ukaže prilika ne razmišljajte, očajavajte već to uistinu i uradite.
LJUBAV: Kada su u pitanju emocije prema partneru od ranije vi ste na odličnoj vibraciji koja vam pruža veći motiv da nešto više potražite na emotivnom planu, ali ćete ipak sačekati
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Imali ste malo lošiji period i iz njega polako izlazite, ali se još uvijek osjeća pojačana finansijska kriza. Imat ćete bar dobru strategije kako da riješite taj problem.
LJUBAV: Pokušavate da svoje emocije dovedete u red i da se oslonite na osobu koja vam je draga. To može da bude jedna Djevica.
ZDRAVLJE: Solidno.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!