Sport

Pjanić: Važan je dobar start

Miralem Pjanić reprezentativac Bosne i Hercegovine naglašava da je dobar start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo od izuzetne važnosti.

Loading...

Vezista bh. tima sa nestrpljenjem očekuje naredne utakmice sa Jermencima i Grcima.

„Skoncentrisani smo na utakmicu sa Jermenijom jer nam je važno da dobro krenemo u kvalifikacije. Prva utakmica je uvijek važna radi samopouzdanja. Mi ćemo nastojati da startujemo sa šest bodova. Pokazali smo puno u Ligi nacija, igramo dobro i jedva čekamo početak kvalifikacija”, kaže fudbaler Juventusa.

Pjanić vjeruje da bh. selekcija može ostvariti plasman na EP.

„Uvijek je zadovoljstvo igrati za reprezentaciju. BiH nikad nije bila na Evropskom prvenstvu i to je velika želja i nas igrača, kao i navijača. Potrudićemo se maksimalno da dođemo do tog cilja. Vjerujem da ova ekipa ima kvalitet za jedno od prva dva mjesta u grupi koje direktno vodi na EURO”, dodao je Pjanić.

Popularni Mire očekuje veliku podršku sa tribina.

„Podrška navijača nikada nije izostala. Bodrili su nas u Ligi nacija i imali smo fantastičnu podršku u tim utakmicama. Vjerujem da će i u predstojećim mečevima u Sarajevu i Zenici naši navijači napraviti odličnu atmosferu”, kaže Pjanić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!