Politika

Grujić: Glavu dajem, fotelju ne dam

Glavu dajem, a fotelju ne dam, kazao je juče Novo Grujić, direktor Regionalne deponije Banjaluka DEP-OT i član DNS-a, nakon što se nezvanično saznalo da bi na njegovo mjesto mogao da sjedne Zoran Spasojević, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Čelinac i potpredsjednik Skupštine opštine Čelinac.

Izvori koji su bliski DNS-u tvrde da su se u ovoj stranci na ovakav korak odlučili “zbog toga što Grujić u predizbornoj kampanji nije radio za zajedničke kandidate po koalicionom dogovoru, nego za protukandidate te da je izgubio podršku Gradskog odbora Banjaluka DNS-a zbog toga”.

Grujić odgovara da ne vjeruje da će biti smijenjen sa ove direktorske pozicije.

“Meni mandat ističe 2021. godine, a i sam vrh DNS-a vrlo dobro zna ko sam ja, a te priče o mojoj smjeni mislim da su to želje nekih sitnijih riba u DNS-u”, istakao je Grujić.

Prema njegovim riječima, spekulacije o njegovoj smjeni možda imaju veze sa dugom opštine Čelinac prema ovom preduzeću.

“Pošto opština Čelinac duguje preko 200.000 KM preduzeću DEP-OT, mislim da bi dolaskom Zorana Spasojević na moje mjesto pokušali da im to bude oprošteno”, kazao je Grujić.

Spasojević, koji je zaposlen u Javnom preduzeću “Autoputevi RS”, kazao je da je bilo razgovora o toj temi i, kako kaže, i u narednom periodu će sigurno biti.

“Šta će se dešavati u narednom periodu, biće onako kako stranka odluči i ja ću to ispoštovati”, kazao je Spasojević.

Marko Pavić, predsjednik DNS-a, juče se nije javljao na telefonske pozive da prokomentariše da li ima istine u ovim navodima da li će Grujić ostati bez direktorske fotelje.

Nedeljko Čubrilović, zamjenik predsjednika DNS-a i predsjednik banjalučkog odbora DNS-a, ističe da niko u njegovom prisustvu nije pominjao takvu kombinaciju, odnosno da Spasojević preuzme fotelju DEP-OT-a.

“Ja o tome ne znam ništa, treba pitati aktere kojih se to tiče”, kazao je kratko Čubrilović.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!