Magazin

Pretvorite kuptilo u oazu mira

Kupatilo mnogima predstavlja mirnu oazu za vrijeme opuštanja, najčešće u kupki s umirujućim mirisima.

Loading...

Upravo takvo kupatilo iz snova moguće je namjestiti uz nekoliko promišljenih sitnica.

Donosimo 7 prijedloga za transformaciju dosadnog kupatila u oazu luksuza

Mekani pahuljasti ručnici

Transformaciju kupaonice u spa oazu započnite odabirom peškira. Oni su neophodan dodatak u svakom kupatilu koji itekako mogu promijeniti njeno obično lice u 

luksuzno. Odličan izbor koji će potrajati godinama su peškiri i čiji je sastav stopostotni pamuk .

Mirisne svijećeOpustite sva čula uz pomoć ugodnih mirisa. Idealno rješenje za kupatilo definitivno su mirisne svijeće koje će prostor ispuniti svjetlošću, ugodnim mirisima i toplinom.

Tuš s efektom kišnih kapljica

Sinonim za luksuz može biti i tuš. Velika glava s velikim brojem rupica za vodu “omekšaće” pad vode, a istodobno djeluje poput masaže i stvara efekt kišnih kapljica. Uz takav tretman tuširanje definitivno prestaje biti obaveza i postaje čisti užitak.

Prazne bočice od parfema

Bočice od parfema nipošto nemojte bacati. One su sjajan ukras za dom, a posebno efektno izgledaće u kupatilo. Raznobojne bočice možete posložiti na jedno mjesto ili ih pak rasporediti po kupatilu.

Stolac u boji ili otkačeni tabure

Takav komad namještaja osim estetske ima i vrlo praktičnu ulogu. Pružiće oslonac prilikom nanošenja losiona na tijelo ili kreme za masažu stopala.

Kutije s printom i raznobojne korpice za sitnice

Sve sitnice poput dekorativne ili preparativne kozmetike pospremite u kutije ili košarice. U obilju boja, printeva i ovlika, lako ćete pronaći takva stilizirana spremišta.

Poslužavnik

Scene iz romantičnih filmova i modnih editorijala insceniranih u kupaonici gotovo da ne mogu proći bez kadra uživanja u kupki s poslužavnikom za kadu. Takva mala površina idealna je za odlaganje svijeća, knjige i čaše vina. Priuštite si ovu sitnicu i uživajte u svojoj oazi mira.

(NN/zadovolja.hr)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!