Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Ljubišić: Previše respekta prema rivalu, u “Boriku” ćemo ostaviti “srce na terenu”

Rukometaši Borac M:tela smatraju da su sa previše respekta ušli u duel sa ekipom ĆSM Bukurešti i da obećavaju da će u subotu u revanš utakmici četvrtfinala Čelendž kupa ostaviti “srce na terenu”.

Banjalučani su večeras u Bukureštu izgubili rezultatom 19:25 (7:16), uz mnogo bolju igru u drugom poluvremenu.

“Mislim da smo ušli u utakmicu sa prevelikim respektom prema protivniku. Oni jesu dobra ekipa, imaju pet igrača koji su ove godine igrali Svjetsko prvenstvo. Međutim, previše smo ih respektovali i na poluvremenu smo rekli sami sebi da to nismo mi i da možemo puno bolje. I jesmo bili bolji, mogli smo još malo spustiti razliku, ali neće im biti lako u ‘Boriku’. To obećavam u svoje, u ime saigrača i stručnog štaba. Moraće dobro da se potrude ako žele da prođu dalje. Znam da ćemo ostaviti srce na terenu i nadam se da ćemo uz pun ‘Borik’ napraviti malo čudo”, rekao je Bojan Ljubišić, goman Borca koji je upisao 12 odbrana.

Osim respekta prema ekipi koja ima i više od 10 puta veći budžet od Borca i koja je selektovana da se bori za osvajanje Čeledž kupa i da se bori za trofej u Rumuniji, na nešto lošiju igru uticao je i umor jer u posljednje vrijeme Banjalučani imaju gust raspored utakmica.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button