Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

RK Leotar: Pune tribine važne kao pobjeda

estimated reading time: 1 min

Pred trebinjskim rukometašima je jedna od najvažnijh utakmica u dosadšnjem takmičenju Premijer lige BiH. U susretu 20. kola protiv ekipe Vogošće pokušaće da se vrate u vrh tabele, ali i da sakupe novac za liječenje djevojčice Marine Vujnović iz Trebinja. U zacrtanim ciljevima potrebna im je podrška trebinjske publike.

“U jednu ruku i nama bi podrška mnogo značila svakako još veći motiv je da se napuni skroz hala zato što je humanitarnog karaktera i da pomognemo djevojčici sa novcem”, istakao je Aleksandar Lenč, RK Leotar.

“Na domaćem parketu još niko nije odnio bodove iz Trebinja, momci rade naporno i svi se nadamo da ćemo da pobjedimo i pozivam publiku da dođe u što većem broju da pokažemo humanost”, naglasio je Aleksandar Milojević, RK Leotar.

Mogli smo još bolje, na sve je utico niz loših okolnosti, tako na pitanje o dosadašnjem toku takmičenja odgovara trener Leotara Darko Tavrić. Nakon 19. odigranih kola Vogošća ima bolji skor od Leotara. Nalazi se na 4. mjestu na tabeli elitnog BiH takmičenja sa 33 boda. Leotar dijeli poziciju od 6. do 8. mjesta sa osvojenih 29 bodova, i bodovi su mu neophodni u borbi za prvih sedam mjesta koja vode u doigravanje.

“Vezali smo sada dvije utakmice, jednu smo pobjedili, jednu odigrali neriješeno. Sada nam u nedjelju dolazi ekipa koja je pri vrhu Vogošća. Što se tiče ekipe spremni smo za sada su svi zdravi i nadam se da će tako i ostati do nedjelje i pozvao bih publiku da dođe u što većem broju”, istakao je Darko Tavrić, trener Leotara.

Bitan je svaki bod za dalje takmičenje, ali je još bitnija svaka marka za dalje liječenje  dvanaestogodišnje Marine Vujinović iz Trebinja koja ima poteškoće sa vidom, hodom i koordinacijom pokreta, a za liječenje joj je potrebno 13.500 evra. Utakmica se igra sutra od 17 časova u SD “Miloš Mrdić”, a cijena ulaznice je dvije marke. 
 
 

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button